Εργαστήριο της HT στο Συμπόσιο The Appreciative Way

Εργαστήριο της HT στο Συμπόσιο The Appreciative Way

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Την Ελλάδα επισκέφθηκε για δεύτερη φορά η Elspeth MacAdam, στο πλαίσιο του Συμποσίου Καταξιωτικής Προσέγγισης “The Appreciative Way” που συνδιοργάνωσε το ΑΚΜΑ, το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και η iDeology.

Για άλλη μια φορά είχαμε την ευκαιρία να γεμίσουμε έμπνευση μέσα από το 4D model και τα παραδείγματα και τις εφαρμογές που παρουσιάστηκαν σε αυτό το τριήμερο.

Η ομάδα της HT ήταν εκεί, για να παρουσιάσει ένα βιωματικό εργαστήριο για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι σχέσεις και η δυναμική τους μέσα από τις ιεραρχικές δομές που συγκροτούν τον οργανισμό και το περιβάλλον εργασίας.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση αυτή αλλά και όσους συμμετείχαν στο εργαστήρι, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δουλέψουμε τη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στο πρόσωπο, το ρόλο και τον οργανισμό.

Δείτε περισσότερα για το συμπόσιο, αλλά και την περιγραφή του εργαστηρίου μας εδώ.

Pin It

Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Επικοινωνία

 Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

 2155154043

 6947009292

  Contac us