Η επαναπιστοποίηση ασφαλιστικών συμβούλων…. αλλιώς!

Η επαναπιστοποίηση ασφαλιστικών συμβούλων…. αλλιώς!

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Πώς θα σας φαινόταν αν σας στέλναμε πρόσκληση για ένα party με τίτλο: Επαναπιστοποίηση Ασφαλιστικών Συμβούλων; Οξύμωρο; Κι όμως όχι! Αν ρωτήσετε τους ασφαλιστικούς συμβούλους που ήταν μαζί μας την Τετάρτη 14/3, θα σας το επιβεβαιώσουν!

Η ομάδα της HT ήταν στα κεντρικά της Interamerican για μια ημερίδα που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες. Άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινές προκλήσεις και δύσκολες συνθήκες, σε ένα πολύ απαιτητικό χώρο πωλήσεων, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και ενέργειας για ένα ταξίδι στα πιο δυνατά αλλά και ευαίσθητα σημεία μας.

Το αποτέλεσμα; Είδαμε πρόσωπα να ζωντανεύουν από ενδιαφέρον και μάτια να γυαλίζουν από πάθος & δυναμική, είδαμε σώματα να ξεπερνούν τα όριά τους και να κινούνται σε νέους ρυθμούς. Είδαμε μια ομάδα που είναι έτοιμη να δράσει για να επιτύχει στόχους που μπορεί να φαίνονται για κάποιους αξεπέραστοι.

Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία, την ανταπόκριση, τη σύνδεση και την ενέργεια που πήραμε πίσω!

Για να νιώσετε λίγο από τον παλμό αυτής της ημέρας μπείτε εδώ.

Για να δείτε και να αξιοποιήσετε τα εργαλεία που δουλέψαμε, δείτε εδώ.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή! Ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε το ταξίδι με την επόμενη ομάδα, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλη.

Pin It

Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Επικοινωνία

 Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

 2155154043

 6947009292

  Contac us