Αγνή-Εσμεράλδα Σγουρού

Αγνή-Εσμεράλδα Σγουρού

Body Oriented Psychotherapist

Η Αγνή Eσμεράλδα Σγουρού είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Θεραπείας του Τραύματος και της Μετατραυματικής Διαταραχής και της Θεραπείας Απώλειας και Πένθους από τον Οργανισμό του Καναδά Taking Flight International Corporation καθώς και κάτοχος πτυχίου Συμβούλου Ψυχικής Υγείας από το Ε.Ι.Ν.Α. (Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα) με την συνεργασία της S.I.B. (Scuola Italiana di Biosistemica).

Έχει εργαστεί για 30 συνεχόμενα έτη στον τραπεζικό χώρο κατέχοντας υψηλόβαθμες Διευθυντικές θέσεις ενώ παράλληλα τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται και με την οργάνωση σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα ακαδημαϊκών και βιωματικών εργαστηρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συνεχίζει συστηματικά να παρακολουθεί σεμινάρια ή βιωματικές ομάδες ενημερώνοντας την πρακτική της στο χώρο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.

Εργάζεται τα τελευταία έτη ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Σωματικής Ραϊχικής προσέγγισης, ενσωματώνοντας και άλλες προσεγγίσεις ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της θεραπευτικής διαδικασίας. Έχει επίσης συνεργαστεί με πολλές εταιρίες (Novartis, Volvo, MSPS,κ.ά) ως σύμβουλος ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us