Δρ. Άννα Αναστασοπούλου

Δρ. Άννα Αναστασοπούλου

Οργανωσιακή Ψυχολόγος

Η Άννα Αναστασοπούλου είναι Διδάκτορας Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Η διδακτορική της διατριβή, με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, αφορά στην παραγωγή, διάχυση και αξιοποίηση δημιουργικών ιδεών σε 15 ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις/οργανισμούς. Είναι επίσης εκπαιδευμένη στη συστημική προσέγγιση (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου).

Διδάσκει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο διοίκηση επιχειρήσεων/οργανισμών και θεωρίες επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Έχει διδάξει διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και οργανωσιακή συμπεριφορά και ανάπτυξη σε Μεταπτυχιακά και Προπτυχιακά Προγράμματα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Έχει συνεργαστεί με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας σε διεθνή ερευνητικά έργα γύρω από την επαγγελματική ανάπτυξη και έχει απασχοληθεί ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας για τη μελέτη της σχέσης εργασιακής και προσωπικής ζωής.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται ερευνητικές αναφορές, ανακοινώσεις σε συνέδρια και κείμενα σε συλλογικούς τόμους. Τα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας, στη χρήση εργαλείων μέτρησης σε παρεμβάσεις προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, στη βελτίωση της σχέσης προσωπικής ζωής και εργασίας και στην εφαρμογή συστημικών προσεγγίσεων για την ενδυνάμωση ατόμων, ομάδων και οργανισμών.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us