Δρ. Νάνσυ Παπαθανασίου

Δρ. Νάνσυ Παπαθανασίου

Clinical Psychologist - Process Work Consultant

Η Νάνσυ Παπαθανασίου (PhD) είναι διδάσκουσα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Ψυχολογίας. Είναι Κλινική Ψυχολόγος, ειδικευμένη στην επίλυση συγκρούσεων και το συντονισμό ομάδων. Είναι κάτοχος MA στη Διαχείριση Συγκρούσεων και την Οργανωτική Αλλαγή από το Process Work Institute (OR USA), MSc & PhD και Postdoc στη Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2009 δουλεύει ιδιωτικά ως κλινική ψυχολόγος με άτομα και ομάδες και παράλληλα συντονίζει σεμινάρια επίλυσης συγκρούσεων, οργανωτικής αλλαγής και διαχείρισης άγχους σε οργανισμούς, όπως οι ΤΝΤ, ΕΙΕΕ, ΕΕΔΕ, ΑΡΣΙΣ κ.ά.

Από το 2015 είναι Scientific Coordinator της γραμμής 11528 (εθνική γραμμή υποστήριξης LGBT νέων, των οικογενειών τους και της εκπαιδευτικής κοινότητας).

Ως διαπολιτισμική εκπαιδεύτρια συνεργάζεται με δύο από τις κορυφαίες εταιρείες, την Dean Foster & Associates και την Global LT και έχει δουλέψει με ηγετικά στελέχη σε οργανισμούς όπως οι COCA-COLA 3E, DOW Chemicals, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Colgate Palmolive κ.ά

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us