Γιάννης Παναγόπουλος

Γιάννης Παναγόπουλος

Facilitator-Animator

Ο Γιάννης Παναγόπουλος είναι ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής ενηλίκων. Ξεκίνησε σπουδάζοντας φυσικοθεραπεία και δούλεψε σαν φυσικοθεραπευτής για 7 χρόνια. Παράλληλα συνέχισε να εκπαιδεύεται στη Συστημική Προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτηςτου Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) του οποίου τώρα είναι συνεργάτης. Έχει εργαστεί και συνεργαστεί με πολλά και διαφορετικά πλαίσια όπως εταιρίες (ΤΝΤSkypak, PlayMobil, ΕΛΠΕΝ, SEB, NOVARTIS, VOLVO κα), εκπαιδευτικούς οργανισμούς (ALBA, ΟΠΑ/ΑΣΟEΕ, ΚΕΚ Δήμου Αθηναίων κα) και πολλά σχολεία. Παράλληλα εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπευτής, ενώ συνεργάζεται και με την ΑΡΣΙΣ.

Επίσης έχει υπάρξει για περισσότερα από 12 χρόνια υπεύθυνος και επικεφαλής διαφόρων δράσεων, εκδρομών και πολυήμερων κατασκηνώσεωνπαιδιών και εφήβων στο πλαίσιο της εθελοντικής του προσφοράς στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us