Χρήστος Μουρίκης

Χρήστος Μουρίκης

Business Consultant

Ο Χρήστος Μουρίκης είναι Επιχειρηματικός Σύμβουλος και υποστηρίζει οργανισμούς σε θέματα διοίκησης, οργάνωσης, οικονομικής αποτελεσματικότητας, προώθησης κερδοφόρων πωλήσεων και marketing, αναδιαρθρώσεων καθώς και μελέτης και εφαρμογής επιχειρηματικού σχεδίου (Business Plan 360°).

Ο Χρήστος έχει εργασθεί σε μικρές και  μεγάλες ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις για περισσότερο από 35 χρόνια σε όλες τις θέσεις εργασίας και πάνω από 25 χρόνια ως Διευθυντής Πωλήσεων, Εμπορικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του εμπορίου και ιδιαίτερα της φαρμακευτικής αγοράς επικεντρώνεται στην δημιουργία και εφαρμογή επιχειρηματικών πλάνων, με στόχο την διασφάλιση της διαφανούς και αξιόπιστης κερδοφόρας ανάπτυξης μέσα από το συντονισμό όλων των λειτουργιών της επιχείρησης. Στην πορεία αυτή έχει σημαντικά επιτεύγματα, όπως αύξηση του μεριδίου αγοράς σε σημαντικά πτωτική αγορά , διπλασιασμό των ιδίων κεφαλαίων της επιχείρησης με παράλληλο μηδενισμό του τραπεζικού δανεισμού, ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων 450 καταστημάτων κ.ά.

Έχει σπουδάσει Οικονομικές και Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Marketing και την επικοινωνία μέσω νέων τεχνολογιών.

Σήμερα, ως επιχειρηματικός σύμβουλος έχει συμβάλλει στην αναδιάρθρωση ή/και τη διάσωση αρκετών ελληνικών επιχειρήσεων.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us