ΠΩΣ;

Επιτυγχάνουμε τα αποτελέσματά μας μέσω ατομικών και ομαδικών διεργασιών coaching, αξιοποιώντας βιωματικές δραστηριότητες, ανοικτό διάλογο και αυτό-αποκαλυπτικές δράσεις που υποστηρίζουν τους ανθρώπους στο να δημιουργήσουν από μόνοι τους τα ‘μονοπάτια’ που τους προχωρούν μπροστά. Επικεντρωνόμαστε στην ενίσχυση της ευελιξίας, της ανθεκτικότητας, της δέσμευσης και της εμπιστοσύνης, στη δημιουργία ομάδων υψηλής απόδοσης και φυσικά στην βελτίωση των αποτελεσμάτων (και στην πάνω και στην κάτω γραμμή), δουλεύοντας εις βάθος με όλο το σύστημα και τις δυναμικές του.

Ατομικό Coaching

Υποστηρίζουμε κάθε Coachee σε μια πολυεπίπεδη διεργασία ανάπτυξης δίνοντάς του αυτό που χρειάζεται για να μπορέσει να επιτύχει αποτελέσματα ανεξαρτήτως συνθηκών.

Περισσότερα

Group Coaching

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε Workshops που υποστηρίζουν κάθε ομάδα να συνδεθεί έτσι ώστε το αποτέλεσμά της να είναι πολλαπλάσιο από τις δυνατότητες των μελών της.

Περισσότερα

Οργανωσιακή Ανάπτυξη

Eίμαστε δίπλα σας για να συμπαράξουμε τα εργαλεία που υποστηρίζουν τους άνθρωπους, και τον Οργανισμός ως σύνολο, να εστιάζουν στις λύσεις και στην ανάδειξη νέων δυνάμεων και δυνατοτήτων.

Περισσότερα

Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Επικοινωνία

 Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

 2155154043

 6947009292

  Contac us