Υλοποίηση

Υλοποίηση

Ο τρόπος μας περιλαμβάνει:

  • Μια μεγάλη γκάμα από ενεργητικές εκπαιδευτικές τεχνικές, βιωματικές ασκήσεις, παιχνίδια και εργαλεία που βρίσκονται στην αιχμή των επιστημών που μελετούν την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά.
  • Συστηματοποιημένο αναστοχασμό σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο συνδυασμένο με ελάχιστη θεωρητική εισήγηση (η θεωρία αναδύεται μέσα από τους ίδιους τους συμμετέχοντες).
  • Εκπαιδευτές που λειτουργούν ως Διευκολυντές και Coaches, όντας άκρως εκπαιδευμένοι στη διεργασία ομάδας και φέρνοντας ο καθένας ιδιαίτερες τεχνικές από το δικό του πεδίο δράσης.
  • Διαμόρφωση ενός κλίματος μάθησης που τους μετατρέπει όλους σε «δασκάλους» (ξέρουμε να ακούμε πραγματικά, να σεβόμαστε την κάθε πλευρά της ομάδας και να την αξιοποιούμε προς όφελός της).
Pin It

Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

Επικοινωνία

 Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

 2155154043

 6947009292

  Contac us