Δημήτρης Τσούχλος

Δημήτρης Τσούχλος

Co-Founder, Master Executive Coach

Ο Δημήτρης Τσούχλος είναι Master Executive Coach & Organizational Developer πιστοποιημένος από το Center for Advanced Coaching (CAC/USA), Systems Perspective Coach πιστοποιημένος από το Society of Organizational Learning του ΜΙΤ, μέλος του SoL Global Coaching Network, καθώς και μέλος του Hellenic Coaching Association & European Mentoring and Coaching Council (HCA-EMCC).

Ο Δημήτρης συνδυάζει δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους. Από τη μια είναι ένας πολύπλευρος business executive, με μια δυναμική καριέρα 25 ετών σε πρωταγωνιστικές Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες στους χώρους της Διαφήμισης και της Τηλεόρασης, (τα πιο πολλά σε ανώτατες C-suite θέσεις MD, GM, COO) και από την άλλη έχει μια εκτενή πείρα στον χώρο της ψυχολογίας και της δυναμικής ομάδων, έχοντας συνεργαστεί για πάνω από 20 χρόνια με το AKMA (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου), ένα από τα πλέον γνωστά κέντρα Συστημικής θεραπείας και εκπαίδευσης στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν την τιμή και τη χαρά να δουλέψουν με ανθρώπους από κορυφαίους οργανισμούς, όπως οι AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, AIA (ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT), ALFITON, ASTRA-ZENECA, BIC, BP, CITIBANK, COCA-COLA 3E, COSMOTE, COSMΟΤΕ-TV, ELPEN, FIRST DATA, FRANMAN, GERMANOS, INTERAMERICAN, KOSMOCAR, L’OREAL, MARINETRAFFIC, MEDTRONIC, MONDELEZ, MSPS, ΝΝ, NOVARTIS, OMEGA PHARMA, P&G, PEPSICO, SCA, SEB, TECHNOMAR, TELEPERFORMANCE, ΤΝΤ Skypak, VOLVO CAR HELLAS, Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί (ΕΕΔΕ, ΕΙΑΣ, EIEE, OTE Academy), Πανεπιστήμια (ΟΠΑ, ΠΑ.ΠΕΙ), ΜΚΟ (Άρσις, ΚΕΘΕΑ) κ.ά.

Η δουλειά του σε ότι αφορά στην ατομική ανάπτυξη (one-on-one coaching) καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων από Entrepreneurs, CEOs’, VPs’, GMs’, Leadership Team members, COOs’, CFOs’, Heads of HR, Marketing & Communication, Sales, Operations, IT και άλλους.

Είναι κάτοχος BA στη Ψυχολογία & Κοινωνιολογία από το ACG και MSc. στο TV Management από το Syracuse University (NY/USA).

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us