Μαρία Πεχλιβανίδου

Μαρία Πεχλιβανίδου

Business Advisor and Executive Coach

Η Μαρία Πεχλιβανίδου είναι από το 2008 Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Executive Coach, μετά από μια επιτυχημένη 20ετη πορεία σαν υψηλόβαθμο στέλεχος σε διεθνούς κύρους οργανισμούς, όπως η Procter & Gamble, η L’Oreal και η Johnson & Johnson. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ελλάδα, στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά (Διοίκηση Επιχειρήσεων) και στη συνέχεια έκανε ΜΒΑ στο INSEAD (Fontainebleau). Ειδικεύτηκε στο Strategic Marketing με έμφαση στο Innovation, όντας υπεύθυνη για το σχεδιασμό, το λανσάρισμα, την επικοινωνία και τη διαφήμιση νέων σειρών προϊόντων σε διεθνές επίπεδο, διοικώντας πολυεθνικές ομάδες.

Η εμπειρία της σε πολυεθνικούς οργανισμούς μεγάλου μεγέθους, με συγκεκριμένες δομές, εδραιωμένες διαδικασίες αλλά και συγχρόνως πολλαπλές καθημερινές προκλήσεις, την ώθησε να διερευνήσει τα κλειδιά της επιτυχίας μέσα απ ’την ανάπτυξη των ανθρώπων, την δυναμική των ομάδων και το χτίσιμο της ηγεσίας.

Η Μαρία εμπλούτισε την εμπειρία της με εξειδικευμένες σπουδές και πιστοποιήσεις όπως: το Executive Program in Consulting & Coaching του INSEAD, την πιστοποίηση από το Coaches Training Institute, το Advanced Certificate in Non-Violent Communication, τη Συστημική θεραπεία, το Barrett Values & Cultural Transformation Tools, και σπουδές σε Ουμανιστική Ψυχοθεραπεία, Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό και Neurosciences, μεταξύ άλλων.

Στη δουλειά της σήμερα υποστηρίζει Οργανισμούς και Ανθρώπους να σκέφτονται «έξω από το κουτί» και να δρουν βάσει νέων πεποιθήσεων που τους ωθούν να προοδεύουν, να ενισχύουν την αποτελεσματικότητά τους και να μεγιστοποιούν τα ταλέντα τους τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται εταιρίες όπως οι: Danone, Total, BNPP, Société Générale, Ipsen, Thales, Solvay, Huntsman, FDJ, Newell, Johnson & Johnson, κλπ

Η Μαρία ζει τα τελευταία 25 χρόνια στο Παρίσι αλλά διατηρεί ζωντανή την επαφή της με την επαγγελματική ζωή στην πατρίδα της, παρέχοντας coaching και συμβουλευτική υποστήριξη σε υψηλόβαθμα στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών οργανισμών.

  Human Technology, Coaching & Organizational Development Consultants

  Για Ανθρώπους, Ομάδες και Οργανισμούς, που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλότερα επίπεδα επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής εκπλήρωσης, είμαστε ένα πολυδιάστατο δίκτυο πολύπειρων επαγγελματιών που έχει ως κύριο σκοπό του την ανάπτυξη και εξέλιξη ενός Οργανισμού, μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του.

  Επικοινωνία

   Τσάτσου 5, Πλάκα 10558, Αθήνα

   2155154043

   6947009292

    Contac us